Köpt lite grejer på tradera

Nu visar sig tv-serie nörden i mig... Har köpt lite grejer som är anknytna till serien Charmed/förhäxad... Lite mer än bara musmattan... Hahaha...

image9
Ett par örhängen och ett halsband med tecknet för "power of three"...


image11
En jättenördig klocka... haha.. Tyckte det mest var en rolig grej att ha för en billig peng...


Här även köpt 72st sammlarkort som jag inte vet vad ja skall direkt gör med, men det kan ju alltid vara roligt...

Söndag, kan den inte vara för evigt?

Igår så vad det jobb som gällde, hände inte mkt i butiken... Tråkigt... Men efter jobbet så gick vi alla jobbarkompisar ut och åt på butikens räkning... Vem tackar nej till oxfilé när det bjuds? Mums! Jättegott och jättetrevligt.

Idag så är det äntligen söndag... Den enda dagen i veckan som man är riktigt ledig. Fast det gäller ju att hitta på ngt att göra.. hmm... Får väl ta tag i jätteberget med disk *suck* Sen kanske det blir ngn film...

Längtar så tills ons, då skall man åka till Ge-kås och bränna ett hål i plånboken!!! haha

Inköp

Köpt mig en fin musmatta! Såklart är det charmed! hihi

image8

Ny dag - nya inköp

Idag fick man pengar!!! Äntligen. Fick man gå till maxi och stor handla för flera dagar framåt, kommit på att det är mkt mer ekonomisk än att gå o handla varje dag.

Gick ned till röda korset och betalade bokhyllorna och hallmöbeln.
Gick en liten snabb vända på stan, kom hem med tre-kvartsbyxor för över 700kr... inte riktigt det utlägget man planerat denna mån, men jag behöver dem. Byxor som man kan ha nu i vår  och fram i sommar som sitter bra, så det var igentligen ett klipp köp, men det känns ändå tungt nu när man skall flytta, men det löser sig alltid!

Skall jobba imorgon, skall inte alls bli kul, visst gött med pengar, men det är så tråkigt... *suck*

Nya inköp

Idag har man fyndat. Var på Röda korset för att se om de kanske skulle ha något, man är ju faktiskt student, lite oekonomiskt att köpa allt nytt. Vi hittade två bokhyllor och en hallmöbel för bara 310kr!!! En bokhylla ny hade kostat mer än vad alla dessa tre varorna ihop. Kan det bli mer lyckat?

Skönt väder att vara ute och promenera i, första dagen jag drog på mig ett par tre-kvarts byxor, på gränsen till för kallt. Men hur skönt som helst ändå.

Vill flytta nu!!! Man är så sugen på att fixa nya lägenheten, ställa in alla grejer man inköp o så... Det är ju över en månad kvar *suck*

Nyinköp till lägenheten

Här är lite inköp som vi har gjort till den nya lägenheten :)


image6
En röd schäslongsoffa... Den kommer verkligen att sticka ut :D


216146-2
Köksgrupp. Fick det för halva priset, inte dåligt!


216146-3
Nya möbler till balkongen. Skall bli skönt och sitta där i sommar!


216146-4
Detta är en bordsklotgrill. Har ni sett en gulligare grill? Smidig och tar ingen plats.


Det står en del kvar på listan över saker som skall köpas;
Soffbord
Bokhyllor
Byrå
Speglar
Vitrinskåp

Ny dag...

Igår blev det inte gjort så mycket som ja hade planerat, det blev bara en 20 min i solen, laga mat och titta på Förhäxad. Trots att man inte gör något så är det skönt med händelsetomma dagar...

Idag så skall man till skolan, skall dock bara se en film, men iaf... Sen kanske man skall gå ut till jysk och köpa ett köksbord, får se om vi orkar gå ut dit, d e ju ändå en bit...

Men men, något skönt med idag är att det är sol!! Redan 11 grader ut i skuggan, inte fel alls!

Måndag

Nu så var det måndag igen... Skönt att man faktiskt har ledig en dag, ja men vad skall man göra?! Tror det blir lite städning, den har försummats nu när man har pluggat så mycket. Sen blir det nog att gå ut o sätta sig o läsa ute i solen :D Just nu är det 10,6 grader ute i skuggan, riktigt sommarväder nästan.

Planerar även en resa hem till föräldrarna och till Ge-kås för lite shoppning till nya lägenheten. Antingen blir det att man åker upp på valborgsmässoafton eller den 2:e maj, får se, går så många dagar i skolan, lite svårt att klämma ihop besök mellan skolan och jobbet, men men man hittar nog en dag om inte annat...

Tentan avklarad

Nu så var tentan avklarad igår... Skönt som f*n... Satt i en 4 tim så ni kan förstå att den var rätt tung, så tung att jag fick huvudvärk efteråt som varade hela dagen, det blev läggdags vid kl 22 igår... Usch ja...

Nu så håller man bara tummarna på att man blir godkänd, tror faktiskt jag blir det, men man vet ju aldrig...

Nu så skall ja snart gå o dricka lite öl med min pojkvän och hans polare...  Haha, ja kl 10.00 skall man börja ;)

Tråkigt

Kan man ha mkt tråkigare än vad jag har nu? Uscha, känner inte för att plugga mer fast jag kanske måste, får ingen insperation att göra ngt annat häller. Vad kan man göra?

Känner inte för att titta på ngn film eller för att titta på ngt avsnitt av Förhäxad. Japp, jag har köpt samlingsboxen med alla avsnitt från serien Förhäxad. Det tycker jag var ett djärvt inplus köp av mig. Aldrig sett serien innan o så var den sänkt med 25 % på cdon, kostade ändå 900kr, tyckte det var ett bra inpuls köp, och faktiskt så visade det sig att så var fallet.

Klippte min lugg rak idag. Så väldigt rak kan jag nog inte säga att den blev... Ser ut som ett litet mongo med kort tjock lugg, hahaha... Sitter nu och funderar på om jag skall färga om mitt hår. Har haft denna röda färg sedan 2 ½ år tillbaka ungefär... Funderar på att färga det mörkbrunt, kanske hade varit snyggt. Men känns som att mitt röda hår lixom har blivit min "signatur" numera. Äntligen fått det lika rött över hela håret, skall jag verkligen chansa att färga det brunt?! Hmm, kanske skall vänta till efter sommaren... Undrar om folk kommer känna igen mig sen? Ingen har ju sett mig i ngn annan hårfärg här i halmstad... Ne, tiden får utvisa vad som kommer ske, få begrunda detta beslut lite mer tror jag... Vem vet nästa gång du ser mig kanske jag är brunhårig.

Nya lägenheten...

I detta huset kommer man bo efter först juni. Det är lägenheten längst upp till höger.

I detta hus kommer man bo efter första juni. I lägenheten med balkong länst upp till höger! (Vill flytta nu)

Plugg, plugg och åter plugg...

Nu sitter man här, sista dagen innan12 poängs salstenta i filmhistoria. Hur kan man begära att allt skall fasta i huvudet? *suck* Tur är det iaf att man tycker ämnet är roligt, inte som man hade salstenta i sociologi för ett o ett halvt årsedan.

Kom på att nu när ja sitter här o skrivet så bryter jag mitt egna löfte på att aldrig mer skriva på en blogg, men ändå sitter ja här och skriver förfullt. haha

Fick precis reda på den roligaste grejen jag fått reda på sen jag fick lägenheten, nämligen att (äntligen) Jossan kommer ned från Gbg helgen vecka 19 och skall leka med mig.... Haha... Tjejlek - fullt med kaffe, snack och skratt. Skall bli hur kul som helst!!! Längtar!!!

Oj, över ett årsedan man var här

Ja man har väl en del att rapportera nu när det var ett årsedan sist. Mkt har väl hänt, men ändå lite.

Jag har flyttat till en liten etta på nyhem, bott fär sedan i september. Skall faktiskt flytta snart igen! Woho!! Förste juni flyttar man ihop med pojkvännen i en tre:a. Skall bli så skönt, stort och fint!

Man har läst en annan kurs än sega sociologi, nämligen internationella relationer, faktiskt väldigt intressant. Och nu läser jag nog den roligaste kursen på många många år, nämligen filmvetenskap. Ni som känner mig förstår ju att det passar mig som handen i handsken ;)

RSS 2.0