Midsommar...

Nu var midsommar typ över.

I torsdags kom mormor och Bertil hit och tittade på den nya lägenheten. Vi var nere på stan och åt lunch på Planka, vilket var jättegott. Köpte lite fika och åkte hem o fikade med Olof som kom hem från Lund. Sen åkte jag med mormor och Bertil till Varberg och så hos dem till fredag. Vi spenderade kvällen med att prata och titta på gammla kort.

På fredagen åkte jag hem till mina föräldrar och morfar och Eva kom ner. Vi åt en stor midsommar-middag. sen tog vi det lungt och snackade och spelade kort, vilket var riktigt trevligt.

Idag (lör) skjutsade mamma och pappa mig hem. Vi satte upp en spegelvägg i hallen, jävla skit speglar, en av dem gick sönder... va trött man blir. Men Gottfrid (min hund) följde med ner till Halmstad och skall bo hos mig i en vecka lr 2! :D Skall bli jätteroligt! Så om det skäller en massa i mitt hus så är det Gottfrid! ;)

Nu sitter ja o Gottfrid här och snackar med syrran och väntar på att Olof skall komma hem från Lund. Han har varit där på bröllop nu på midsommar... De skall bara bli nyktra nog att köra hem ;) haha

Uppdatering

En liten uppdatering på vad som har hänt de sista 2 veckorna... :)

Då har man flyttat, den 30:e, 31:e maj och 1 juni var flytt helgen. Gud vad mkt saker man har, tog mkt längre tid än vad man trodde... Hela veckan efter gick åt till att göra iordning i lägenheten. Vi köpte ett surrond-system för halva priset!!! Ibland är maxi bra ;) haha

Lördagen den 8:e hade vi 25-års fest för Olof, hans kompisar kom på en spel dag/kväll. Jag jobbade på dagen och när man kom hem så gjorde ja pastasallad till typ 20 pers och vi var 8:a, vi hade var pastasallad till onsdag ;) haha

Hela denna veckan har bara varit en slapp-vecka, har varit jätteskönt... Man har dock köpt lite mkt film, för sådär 1500kr typ.. hehe, men roligt har det varit :)

I fredags åkte vi hem till mina föräldrar, min syster fyllde 18. Det var ett trevligt kalas faktiskt, gott med vin! :) Kul att träffa Frida, men gammla barndomskompis sen 21 år tillbaka. Vi kom fram till att det var 2 årsedan vi träffades, och det kände som om ingen tid hade gått förbi... :)
Vi åkte hem till halmstad igår kväll, lyssnade på fotbollen på tågen, det blev ett himmla jubel och applåder när swe gjorde 1-1. Men fan, varför skulle det vara 3 min tilläggstid???!!!

Idag har vi slappat, tittat på två filmer... Var iof i Olofs gammla lägenhet och städade och tvättade. Var på maxi och handlade nya ingredienser till mer pastasallad. Det var faktiskt himmla gott och billigt, bra att ha hemma så man har färdiga luncher nga dagar framåt...

Imorgon börjar sommarkursen med en föreläsning och en filmvisning. O ja, jag skall läsa en sommarkurs om film :D Närmare sagt Film, genus och etnicitet! Skall faktiskt bli riktigt roligt!

RSS 2.0