The Brothers Bloom - min recension



The Brothers Bloom är en komedi från 2008. I huvudrollerna ser vi Adrian Brody, Rachel Weisz och Mark Ruffalo. Filmern handlar om bröderna Bloom som är två av världens bästa fifflare. Men när en av dem bestämmer sig för att ordna upp sitt liv, skaffa ett riktigt jobb, och kanske till och med en tjej, bestämmer de sig för att göra sin sista och största kupp. Ett jobb som inkluderar en excentrisk arvtagerska och en resa till Europa. Men inget blir som planerat, eller?!

En smått rolig film med bra skådespelare som levererar. Jag är lite svag för Brody, och han är riktigt bra i denna. Dock tycker jag Weisz i allmänhet är en störig skådis, men hon fungerar i denna, man måste bara vänja sig först. En helt okej film, som man dock börjar glömma av efter ett tag. Det kanske märks för jag kan inte skriva så mycket mer om filmen, för jag kommer inte ihåg och det är inte ens tre månaders sedan jag såg den...

Betyg: 3 av 5




Ta sig i kragen...

Ja nu är det väl dags att ta sig i kragen och börja recensera lite filmer igen, det har verkligen gått alldeles för lång tid. Jag har helt enkelt inte haft lust, men oj så många filmer jag har kvar att recensera nu, över 60 filmer! Men det får inte bli alla, utan dem som jag kommer ihåg.

Nu kör vi!


RSS 2.0