Daywatch - min recension



Daywatch är en rysk action/sci-fi från 2006, regisserad av Timur Bekmambetov. Daywatch är Nattens väktare uppföljare. Denna uppföljare handlar återigen om Anton som fortsätter sin kamp mot den mörka sidan. Han försöker att finna ödets krita för att kunna rädda Moskva och sin son. Samtidigt som jakten efter kritan så blir han anklagad av den mörka sidan för att ha mördat ett antal vampyrer, vilket är ett brott mot fredsvillkoren. Kommer Anton att finna kritan innan världen går under, och kommer han kunna ändra sitt och sin sons framtid?

Måste säga att denna är en riktigt bra uppföljare. Filmens känns trovärdig mot den försöka filmen, och känns mer eller mindre som en naturlig fortsättning. Filmen är i princip i samma andra som den första, det är lite mer action i denna, men annars så är de väldigt lika, och storyn är även här lite svår förstodd. Denna når inte riktigt upp till föska filmen, men är ändå riktigt bra och jag kommer att ge den en svag fyra.

Betyg: 4 av 5




Kommentarer
Postat av: Anne

^^,

Jeg har lagd en liten liste på et innlegg på bloggen min, kan du se om du har skrevet noe om en av de filmene som er på lista mi ? :) Vil gjerne se hva du mener om de filmene, hvis du har skrevet om dem før:)

2010-03-09 @ 15:04:46
URL: http://aimen.blogg.no/
Postat av: Anne

Åhh, tusen takk! :) Skal søke etter dem jeg

2010-03-09 @ 18:29:06
URL: http://aimen.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0