Year one - min recension



Year one är en komedi från 2009 med Jack Black och Michael Cera i huvudrollerna som Zed och Oh. Vi ser även andra kända skådespelare i filmen så som Oliver Platt, David Cross, Vinnie Jones, Oliva Wilde osv. Filmen handlar Zed och Oh som är bästa vänner. En dag äter Zed ett äpple från kunskapens träd och börjar nu ifrågasätta meningen med livet. Ban blir bannlyst från sin by och hans vän Oh följer med på en gigantisk resa från när Kain dödar Abel till romarriket.

Denna var faktiskt rätt lustig. Jag är ju ett fan av Jack Black, så det gör ju filmen lite roligare än vad den kanske är. Cera är även han riktigt rolig i denna, och hans karaktär Oh är ju den raka motsatsen till Zed, vilket är väldigt roligt. Men det känns som om man hade en liten budget för filmen, och det mesta känns som studio och handgjorda kulisser. Det är väl inte den bästa komedin jag sett, men den har sina stunder. Den får en tvåa.

Betyg: 2 av 5




Kommentarer
Postat av: J

hej,vad använder du för saker när du ser film dvs spelare, tv och hemmabio eller inte?

2010-01-25 @ 00:50:08
URL: http://starfield.blogg.se/
Postat av: camilla

ååh jag tycker den filmen var skit bra :D hör hört att han i huvudrollen hittar på alla sina repliker själv allt eftersom i filmen :O

2010-01-25 @ 02:47:34
URL: http://camiiisexzita.blogg.se/
Postat av: J

Nyfiken bara, har nämligen en teori om att bra bild och ljud kan höja dina intryck av filmen. Jag har inlägg ang detta under övrigt. Ser på blu ray annars DVD. Kör plasma och 5.1 hemmabio via min blu ray spelare.

2010-01-25 @ 07:01:29
URL: http://starfield.blogg.se/
Postat av: J

Sorry skall vara under kategorin prylar inte övrigt.

2010-01-25 @ 07:20:11
URL: http://starfield.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0