Meet the feebles - min recension



Meet the feebles är en komedi/musikal från 1989 av Peter Jackson. Det är inga människor i filmen utan dockor, sådana dockor som är i Mupparna. Filmen handlar om en musikaluppsättning som heter Meet the feebles. Man får följa allt som händer backstage. Alla gräl, svartsjuka, kärlek sex och inspelning av porrfilm bl.a. Man får också följa alla olika karaktärer och deras problem.

"Som om en påtänd Svullo skulle ha regisserat Mupparna!". Så beskriver Expressen detta lustmord på Kermit & Co och fortsätter: "Muppet-pappan Jim Henson lär rotera som en argsint Animal i sin grav". Så lås in barnen, för detta är garanterat barnförbjudet!
Haha, detta citatet stämmer överrens om hur Meet the feebles är. Filmen är helt sjuk och tvistad, men den har sin charm ändå, den är väldig rolig, men ändå äcklig på många ställen. Man kan ibland inte förstå att det är Peter Jacksom som har gjort denna, men om man sett hans andra tidiga filmer så känner man igen hans humor genom filmen och han lite barnsliga sinne. Jag ger denna filmen godkänt.

Betyg: 3 av 5




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0