The Haunting in Connecticut - min recension



The Haunting in Connecticut är en thriller/skräckfilm från 2009. Filmen handlar om en familj som flyttar in till ett hus i Connecticut för att vara närmare sonens cancerklinik. Det visar sig att detta inte är ett vanligt hus, sonen börjar nämligen se syner om döda människor. Alla skyller på sonens medicinering och stress ända tills det börjar hända onaturliga saker i huset som alla kan se. Det visar sig att huset har varit ett bårhus och att man gjorde olika experiment på de döda. De dödas själar lämnade inte huset och nu vill de ha revange.

Denna var väl helt okej, inte så hemsk som jag trodde den skulle vara, men den hade sina stunder. Själva storyn är intressant då den bygger på verkligen händelser, men skådespelarna håller inte riktigt ända vägen. Jag skulle väl säga att denna är knappt godkänd, en okej kvällunderhållning. Den får en trea minus.

Betyg: 3 av 5




Kommentarer
Postat av: Anne

Denne var litt artig å se på med folk som er lettskremt, dem hoppet opp i taket hver gang noe skummelt skjedde xD Syns denne er ekkel :) Jeg hadde gitt den en 4 kanskje :)

2010-03-09 @ 18:40:35
URL: http://aimen.blogg.no/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0